2_sin fondo.png
PHOTO-2020-04-13-17-29-24.jpg

L'Antic i La Rita

Qualitat i proximitat

Fa temps que cuinàvem a foc lent un projecte per unir la nostra passió per la cuina i hem trobat l'oportunitat per posar-lo en marxa. L'amistat que va sorgir cuinant en locals diferents però molt propers ha fet que volguéssim compartir esforços, idees i somriures a través de mitja lliura. Mitja Rita i Mig Antic us apropen la seva cuina allà on siguis a través de diferents solucions.

Un projecte de restauració a 360º

Una carta de platets de caprici per als teus dies més especials, un rebost per a completar els teus àpats, un pack de 5 dinars per ajudar-te a organitzar la teva setmana, productes amb marca pròpia per a compartir o regalat i altres serveis professionals.

Les nostras cuines són senzilles, tradicionals amb un toc modern, saludables, de proximitat i sobretot fetes amb molt d'amor.

En resum, una cuina honesta pensada per a tots, una solució pel vostre dia a dia.

e23ac1eb-811c-46d7-ab98-85cdd0e17f0b.JPG

“El silenci és el so d'un bon dinar.” 

Jamie Oliver

LA NOSTRA CARTA

Mig Antic i Mitja Rita

Una proposta canviant de platets que neixen de la fusió de l'Antic de la Plaça i La Rita Sant Cugat. Platets elaborats amb molt xup xup que podràs gaudir a casa teva com si estiguessis als nostres restaurants.

REBOST

i PACK 5 DIES

(més enllà del Batch Cooking)

El teu fons de nevera

En el món accelerat en el que vivim moltes vegades no tenim el temps suficient per cuinar de manera equilibrada i el més saludable possible. Acabem menjant gran quantitat d'aliments processats plens d'aditius. Anar a comprar, organitzar els àpats requereix temps i dedicacó. Nosaltres us volem facilitar la vostra organització setmanal.

Dins EL REBOST trobaràs productes cuinats sense conservants per a completar els teus àpats. És a dir, una granola per acompanyar el teus esmozars fins a una salsa bolgnesa per acompanyar una pasta.

El LOT SETMANAL consisteix en cinc àpats complerts (verdura, hidrat de carboni i proteïna) combinats de manera saludable i equilibrada llestos per menjar.
Les nostres elaboracions són totalment artesanes, naturals i saludables, amb productes de proximitat i en gran part ecològics.
T'entreguem els teus àpats en racions i només hauràs de posar-ho a taula.

LA BOTIGUETA

Fent marca Mitja Lliura

A la Botigueta trobaràs productes artesants, de qualitat i proximitat, capricis per a compartir o regalar.

Projecte a 360º

Altres serveis

Un projecte de restauració per tots els teus dies a 360º. Serveis per a particulars i empreses.

Contacte

mitjalliurasantcugat@gmail.com

Telf: 636 402 076 ò 649 468 535

Si tens qualsevol dubte o suggeriment envia'ns un missatge

Gràcies per contactar